Vila J realizată de Johan Sundberg

Locație: Kämpinge, Suedia
An: 2013
Fotograf: Markus Linderoth
Descriere:

Având un design conceput pentru o familie formată din cinci membrii, Villa J este o reședință de dimensiuni generoase localizată lângă Kämpinge, un fost sat de pescuit, aflat la estul orașului Höllviken din sudul Suediei. În timp ce casa în sine se află lângă apă,  colțul ei este adiacent drumului in partea de sud-est. Regulile locale de proiectare au impus limite îngrijorătoare, astfel încât doar o treime din etajul superior a putut fi construit la înălțimea completă.

Villa-J-01

Un atrium, separat de pereți si de o piscină, face posibilă unirea dintre spațiul interior si exterior. La parter se află dormitorul matrimonial si mai ample spații sociale, cum ar fi grădina de iarnă, bucătăria, sauna, etc. La etaj se află spațiul copiilor, cuprinzând un living, dormitoare și baia.

Villa-J-02

Planul conceput pentru parterul casei reprezintă o încercare de a fuziona diferite tipuri de camere fără a umple spațiul cu pereți si uși nenecesare. Spațiul este in cea mai mare parte deschis cu modificări discrete. Villa J beneficiază de camere de socializare, dar si de izolare sau relaxare, uneori aceste două îmbinându-se. Designul se situează undeva între colaj si o expresie sobră.

Villa-J-03

Villa-J-04

Johan Sundberg este responsabil de tot designul, planul si stagiile construcției.

Villa-J-05 Villa-J-06 Villa-J-07 Villa-J-08 Villa-J-09 Villa-J-10 Villa-J-11 Villa-J-12 Villa-J-13 Villa-J-14 Villa-J-15 Villa-J-16 Villa-J-17 Villa-J-18 Villa-J-19 Villa-J-20 Villa-J-21 Villa-J-22 Villa-J-23 Villa-J-24 Villa-J-25 Villa-J-26 Villa-J-27 Villa-J-28 Villa-J-29 Villa-J-30 Villa-J-31 Villa-J-32

Vă mulțumim pentru că ați ales să parcurgeți acest articol!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.