Reședința Dakar Sow realizată de SAOTA

Locație: Dakar, Senegal
An: 2011
Fotograf: SAOTA
Descriere:

Parterul casei este conceput pentru a facilita un confort maxim atât la interior cât și în aer liber și este mobilat astfel încât propietarul să se bucure de vederi panoramice ale Oceanului Atlantic. Casa are terase în formă de semicerc, fiecare cameră este cu vedere spre mare, iar orientarea camerelor din toată casa se face spre ocean.

Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-1

Case are în dotare și un birou care se află într-un bloc separat, care s-a alăturat casei principale printr-un hol. Sub birou se află o cameră de oaspeți, aceasta parte a casei fiind așezată chiar pe marginea falezei, alături de care se află mai o sală de sport privată. Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-2

O caracteristică principală a acestei case este scara în spirală, îmbrăcată în oțel inoxidabil, iar treptele fiind din granit alb. Pentru a adăuga un plus la grandoarea acestui element arhitectural, trebuie spus și faptul că există bare de oțel de 20mm în diametru care formează balustrada de la primul etaj și până la parter.

Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-3

Primul etaj găzduiește camera copiilor și dormitorul matrimonial. Dormitorul matrimonial se deschide într-o terasă cu vedere la ocean în direcția sud-vest, precum și o grădină privată cu un duș în aer liber în direcția nord-est.

Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-4 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-5 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-6 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-7 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-8 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-9 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-10 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-11 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-12 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-13 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-14 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-15 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-16 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-17 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-18 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-19 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-20 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-21 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-22 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-23 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-24 Resedinta-Dakar-Sow-SAOTA-25

Vă mulțumim pentru că ați ales să parcurgeți acest articol!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.